Thermion förvärvar Isolersystem

Luleå, 25 juni 2024

Thermion förvärvar isoleringsföretaget Isolersystem vilket skapar förutsättningar att stärka Thermions konkurrenskraft inom kärnverksamheten teknisk isolering och energieffektivisering. Med förvärvet etablerar även Thermion en närvaro i Norrbotten.

Thermion AB är ett av Nordens ledande isoleringsföretag som tillhandahåller tjänster inom teknisk isolering, energieffektivisering och andra närliggande tjänster. Med kontor från Kiruna till Malmö har Thermion en extensiv geografisk närvaro i Sverige som nu utökas ytterligare genom förvärvet av Luleåbaserade Isolersystem.

”Vi är väldigt glada över att ha nått den här överenskommelsen med Eric Brudell som byggt upp ett otroligt fint företag, och vi välkomnar alla Isolersystems medarbetare till Thermionfamiljen. Vi tror mycket på Norrbotten och kommer att satsa på att utveckla och stärka vår position här, säger Pär Björn, vd för Thermion.”

Marknaden för teknisk isolering och energieffektivisering växer, och Isolersystems grundare och vd Eric Brudell ser ljust på framtiden för bolaget han byggt upp:

”Affären skapar de bästa förutsättningarna för att stärka Thermions konkurrenskraft och position på marknaden, och Thermion är helt rätt ägare för Isolersystem framåt för att utveckla och expandera över tid. Jag ser ljust på framtiden för Isolersystem som en del av Thermion.”

För mer information, vänligen kontakta: 
Matilda Waldner

Presskontakt, Thermion AB 
matilda.waldner@thermion.se 
Telefon: +46 730 577 554

Dela inlägg