Lediga jobb

Spontanansök eller titta vad vi har för tjänster ute just nu

Thermion är i spännande utveckling och söker nu tekniskt kunniga projektledare för att driva projekt inom teknisk isolering. Du kommer själv att forma din utveckling genom att påverka vilka uppdrag just du vill arbeta med. 

Mongstad 212 compressed scaled 1

Vi söker VVS-isolerare i Kristianstad, Malmö- och Lundområdet

Som VVS-isolerare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom att förse olika VVS-installationer med effektiv isolering.

Vill du vara med och bidra till en bättre framtid genom att spara energi och vara en del av den gröna omställningen?

Som VVS-isolerare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom att förse olika VVS-installationer med effektiv isolering.
Uppdragen utförs vanligen ute hos kund på byggarbetsplatser både projektbaserat men även i form av löpande underhållsarbeten, du hanterar dagligen planering, utförande och resultat av ditt arbete tillsammans med din projektledare.

Det praktiska arbetet är montage av isolering, ytbeklädnad, brandtätningar mm. arbetsmiljö och säkerhet skall alltid ha högsta prioritet i allt arbete.

Thermion erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både inom service och på entreprenader du måste därför kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Vi söker dig med yrkesstolthet, och tidigare yrkeserfarenhet eller yrkesbevis, B-körkort är ett krav tillsammans med goda språkkunskaper i svenska & engelska. Det finns även möjlighet för rätt person att bli företagslärling då varvas din yrkesutbildning med praktiskt arbete under en treårsperiod.

Mongstad 212 compressed scaled 1

Vi söker erfarna isoleringsplåtslagare i Stockholmsområdet

Vill du vara med och bidra till en bättre framtid genom att spara energi och vara en del av den gröna omställningen?

Som isoleringsplåtslagare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom montage av isolering på olika objekt inom kraft och processindustrin.
Uppdragen utförs vanligen ute hos kund både projektbaserat men även i form av löpande underhållsarbeten, du hanterar dagligen planering, utförande och resultat av ditt arbete tillsammans med din projektledare.
Det praktiska arbetet är montage av isolering, måttagning och tillverkning av plåtdetaljer till ytbeklädnad, montage av ytbeklädnad mm. arbetsmiljö och säkerhet skall alltid ha högsta prioritet i allt arbete.

Thermion erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både inom service och på entreprenader du måste därför kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Vi söker dig med yrkesstolthet, och tidigare yrkeserfarenhet eller yrkesbevis inom industri isolering, B-körkort är ett krav, goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna i ytterligare språk är nödvändigt då vi arbetar i en internationell miljö.

Namnlos design 39

Spontanansökan

Ta chansen och skicka din spontanansökan nu för att påbörja en inspirerande karriärväg tillsammans med oss.

Vill du vara med och bidra till en bättre framtid genom att spara energi och vara en del av den gröna omställningen ?
Inom isoleringsbranschen arbetar vi kontinuerligt med energieffektivisering genom montage av isolering inom bygg och industri.
Arbetet utförs vanligen ute hos våra kunder i hela landet både som löpande underhållsarbeten men även i form av projektbaserade uppdrag.

Upptäck en arbetsplats där varje dag erbjuder nya utmaningar och sammanhållningen är stark. Hos oss får du arbeta på varierande projekt, från service till entreprenad, vilket kräver både självständighet och teamwork. Vi letar efter dig som tar yrket på allvar, har relevant erfarenhet eller yrkesbevis. B-körkort är ett måste, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. För den rätta kandidaten finns chansen att bli företagslärling, där du kombinerar yrkesutbildning med praktiskt arbete under tre år.

Det finns alltid en plats för rätt personer i vår organisation, såväl chefer och projektledare som montörer och lärlingar.
Välkommen att skicka in en spontanansökan!