Vi söker VVS-isolerare i Kristianstad, Malmö- och Lundområdet

Som VVS-isolerare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom att förse olika VVS-installationer med effektiv isolering.

Om jobbet

Vill du vara med och bidra till en bättre framtid genom att spara energi och vara en del av den gröna omställningen?

Som VVS-isolerare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom att förse olika VVS-installationer med effektiv isolering.
Uppdragen utförs vanligen ute hos kund på byggarbetsplatser både projektbaserat men även i form av löpande underhållsarbeten, du hanterar dagligen planering, utförande och resultat av ditt arbete tillsammans med din projektledare.

Det praktiska arbetet är montage av isolering, ytbeklädnad, brandtätningar mm. arbetsmiljö och säkerhet skall alltid ha högsta prioritet i allt arbete.

Thermion erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både inom service och på entreprenader du måste därför kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Vi söker dig med yrkesstolthet, och tidigare yrkeserfarenhet eller yrkesbevis, B-körkort är ett krav tillsammans med goda språkkunskaper i svenska & engelska. Det finns även möjlighet för rätt person att bli företagslärling då varvas din yrkesutbildning med praktiskt arbete under en treårsperiod.

Omfattning

Heltid

Varaktivhet

Tillsvidare

Anställningsform

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lön

Enligt avtal

Hur söker jag tjänsten?

Ansök senast: Löpande
Ange referens ”Kristianstadsavdelningen” i din ansökan

Ansökan via mail

Maila din ansökan till info@thermion.se

Bifoga CV och personligt brev.

Dela det här jobbet

Email
Facebook
LinkedIn
Utskrift