Vi söker erfarna isoleringsplåtslagare i Stockholmsområdet

Vill du vara med och bidra till en bättre framtid genom att spara energi och vara en del av den gröna omställningen?

Om jobbet

Som isoleringsplåtslagare arbetar du kontinuerligt med energieffektivisering genom montage av isolering på olika objekt inom kraft och processindustrin.
Uppdragen utförs vanligen ute hos kund både projektbaserat men även i form av löpande underhållsarbeten, du hanterar dagligen planering, utförande och resultat av ditt arbete tillsammans med din projektledare.
Det praktiska arbetet är montage av isolering, måttagning och tillverkning av plåtdetaljer till ytbeklädnad, montage av ytbeklädnad mm. arbetsmiljö och säkerhet skall alltid ha högsta prioritet i allt arbete.

Thermion erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både inom service och på entreprenader du måste därför kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Vi söker dig med yrkesstolthet, och tidigare yrkeserfarenhet eller yrkesbevis inom industri isolering, B-körkort är ett krav, goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna i ytterligare språk är nödvändigt då vi arbetar i en internationell miljö.

Omfattning

Heltid

Varaktivhet

Tillsvidare

Anställningsform

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lön

Enligt avtal

Hur söker jag tjänsten?

Ansök senast: Löpande
Ange referens ”Isoleringsplåtslagare Stockholm” i din ansökan

Ansökan via mail

Maila din ansökan till info@thermion.se

Bifoga CV och personligt brev.

Dela det här jobbet

Email
Facebook
LinkedIn
Utskrift